Got this "error: bot not relaunched!" when take good hits

Discussion in 'Cracking Discussions & Help Forum' started by m1st, Nov 23, 2015.

  1. m1st

    m1st Well-Known Member Elite Trusted Seller

    Messages:
    2,926
    Likes:
    1,831
    Ratio:
    2.17
  2. aota

    aota Active Member

    Messages:
    774
    Likes:
    1,083
    Ratio:
    1.15
    it's usually a conection issue (on your end) when it gives this error. you may need to flush your dns, use a different vpn, or backup your snapshots and reset your sentry folder.
     
    m1st likes this.
  3. Firefly

    Firefly Well-Known Member Legacy

    Messages:
    1,725
    Likes:
    2,808
    Ratio:
    1.92
    Open History_Backup in the folder of sentry then delete all the data in it if you don't need them and try to delete your old hits from history xD
     
  4. aota

    aota Active Member

    Messages:
    774
    Likes:
    1,083
    Ratio:
    1.15
    that will work too, just make sure you back up your history (zip it into a new folder and rename it "old history backup" or something like that) otherwise you will lose all your hits
     
    Firefly likes this.
  5. neroZzero-2035

    neroZzero-2035 Banned

    Messages:
    191
    Likes:
    107
    Ratio:
    0.43
    deleted setting.ini
     
  6. Rick1488

    Rick1488 Member

    Messages:
    676
    Likes:
    185
    Ratio:
    0.03
    This is a known bug I usually just start fresh as re-adding setting.ini doesn't seem to work as it deletes itself again.
     
  7. Stefanp

    Stefanp Basic Member

    Messages:
    874
    Likes:
    482
    Ratio:
    0.8
    I have a same problem does anyone know how to fix it?
     
  8. d0rkbLiTz

    d0rkbLiTz Member

    Messages:
    52
    Likes:
    14
    Ratio:
    0.11
    Clearing history will fix this. This is cause by it not being able to save in history file. Can be due to many reason.
     
  9. nigel123mc

    nigel123mc Member

    Messages:
    586
    Likes:
    24
    Ratio:
    0.01
    hey any other solutions for that ? I'm getting this error every time when I got a Hit. Then I'm closing sentry and opening one again. Sometime I'm deleting Setting.ini but this only helps till I change to other config.
     
  10. Clay

    Clay Member

    Messages:
    570
    Likes:
    212
    Ratio:
    0.98
    I have the same problem , deleting History and HistoryBackup didn't fixed it.
     
  11. Leodius

    Leodius Active Member

    Messages:
    1,037
    Likes:
    292
    Ratio:
    0.1
    It's not connection issue like someone mentioned
    It's cleary a Sentry Mba issue because...
    If it was connection issue, when you change to vpn would be fixed but it doesn't
    But if you use a different clean Sentry Mba from another folder the config is working perfect
    So, it's something with history file but sometimes the cashe of Sentry didn't reset so the problem is still there
    Exit of Sentry Mba
    If you have a memory utility that clean all memory cashe, use it
    Delete settings.ini
    Try to reopen and if the problem continues then try the tip with History backup file
     

Share This Page