Sentry MBA Not working Getting 90% 420 , 430 Codes. think it's my computer need Help =)

Discussion in 'Cracking Discussions & Help Forum' started by dorcy, Feb 24, 2016.

  1. dorcy

    dorcy Member

    Messages:
    51
    Likes:
    8
    Ratio:
    0.06




    Hey all thank you 1st for taking the time to read .

    ​Sentry 1.4.1 , Running proxies from a good paid proxy site. Configs are paid or good working ones from the site and combo lists are HQ and I know have worked before. it's not showing any hits for any configs . Only tocheck and very small number from 50k 100k lists .


    ​I am thinking I have a problem with connection . I tried debugger and it did work. I run a vpn . I have also tried with it off on stolen wifi. still not working. I have cleared DNS and I have Refreshed TCP . Also i put my VPN to TCP.
     
  2. Ops!

    Ops! Well-Known Member Retired Staff

    Messages:
    3,556
    Likes:
    3,429
    Ratio:
    4.84
    Screenshot?
     
    dorcy likes this.
  3. Biko

    Biko Basic Member

    Messages:
    370
    Likes:
    159
    Ratio:
    0.51
    check this tool may u have problem with open tcp http://half-open.com/download_en.htm

    also after loading config then press start (uncheck use snapshot settings)

    last advice check your success keys
     
    dorcy likes this.
  4. dorcy

    dorcy Member

    Messages:
    51
    Likes:
    8
    Ratio:
    0.06
  5. Ops!

    Ops! Well-Known Member Retired Staff

    Messages:
    3,556
    Likes:
    3,429
    Ratio:
    4.84
  6. dorcy

    dorcy Member

    Messages:
    51
    Likes:
    8
    Ratio:
    0.06
    Just A VM and I tried on the Just PC. It's a burner. I will try and another now and will post screenshot .

    ​Thank you .
     
  7. m1st

    m1st Well-Known Member Elite

    Messages:
    2,772
    Likes:
    1,743
    Ratio:
    1.72
    lol my config :P
    Use more freshly proxy! I am runing config now, i had too many retries, if you see config link is /de/
     

Share This Page