SQLi Dumper Not loading URL's

Discussion in 'Cracking Discussions & Help Forum' started by Clay, Jan 31, 2016.

  1. Clay

    Clay Advanced Member

    Messages:
    435
    Likes:
    201
    Ratio:
    0.75
    Few days ago i loaded alot of dorks in SQLi Dumper V7, tested them, it loaded 15000 URL's in 2 hours. Then i had to reinstall the machine and the software.
    Now when i add the same dorks i am getting 800 URL's.
    What can be the problem?

    [​IMG]
     
  2. Cali

    Cali Basic Member

    Messages:
    150
    Likes:
    39
    Ratio:
    0.04
    Most likely, internet connection.
     
  3. Clay

    Clay Advanced Member

    Messages:
    435
    Likes:
    201
    Ratio:
    0.75
    Internet connection works fine, i checked. It must be something with settings

    [​IMG]
     
  4. Cali

    Cali Basic Member

    Messages:
    150
    Likes:
    39
    Ratio:
    0.04
    nah, for example, i use my rdp to get .in domains and i get 100 urls tops and then i go and use my home internet connection and i get 20k or so...
    also depends if your ip is banned which i doubt
     
  5. Clay

    Clay Advanced Member

    Messages:
    435
    Likes:
    201
    Ratio:
    0.75
    Connection is fast enough for sure. How can i check if ip is banned?
    Btw is it possible that version of SQLi dumper is a problem? Maybe i downloaded bad version.
     
  6. Cali

    Cali Basic Member

    Messages:
    150
    Likes:
    39
    Ratio:
    0.04
    it is not the connection, it is the rdp's location, normally, offshore rdps have the tendency to work less good than a french rdp for example, i tried this myself, bought US, fr and netherlands rdps and the best that worked for me was france, i got 10k more urls with a french rdp than i got with a rdp located in netherlands and it worked a lot faster with sentry and proxies.
     
  7. Clay

    Clay Advanced Member

    Messages:
    435
    Likes:
    201
    Ratio:
    0.75
    The thing that i do not understand is how is possible that same server few days ago managed to colletct 15K URL's and now it can not get even 1K.
    I reinstalled the software and that is why i think that it has something to do with the settings.
    Dorks that i was using are the same that i am using now.
     
  8. Cali

    Cali Basic Member

    Messages:
    150
    Likes:
    39
    Ratio:
    0.04
    maybe they changed you to another server, you using same ip to login ?
     
  9. Clay

    Clay Advanced Member

    Messages:
    435
    Likes:
    201
    Ratio:
    0.75
    Yes, same IP, they didn't changed the server
     
  10. Cali

    Cali Basic Member

    Messages:
    150
    Likes:
    39
    Ratio:
    0.04
    maybe you are being ddosed, try pinging google, bing, ask and webcrawler, if it takes more than 4 ms from the rdp it could mean you are being ddosed or connection is not working good.
     
  11. Clay

    Clay Advanced Member

    Messages:
    435
    Likes:
    201
    Ratio:
    0.75
    You are probably right, i just pinged it and it takes 8 ms
     
  12. Cali

    Cali Basic Member

    Messages:
    150
    Likes:
    39
    Ratio:
    0.04
    rdp shouldn't take more than 4ms, but 8 ms isn't bad either lol
     
  13. Clay

    Clay Advanced Member

    Messages:
    435
    Likes:
    201
    Ratio:
    0.75
    Yes, but that still does not solves the problem. Is there anything else that could cause the problem?
     
  14. Cali

    Cali Basic Member

    Messages:
    150
    Likes:
    39
    Ratio:
    0.04
    I don't know what else could cause the problem, if you find out, tell me.
     
  15. Guyam

    Guyam Basic Member

    Messages:
    286
    Likes:
    37
    Ratio:
    0.11
    Christ sake it's not about being DDOSed. Your IP was flagged down as a spammer. Increase time delays each crawl or better get an auto change IP VPN.
     
    Clay likes this.
  16. Jezze

    Jezze Basic Member

    Messages:
    180
    Likes:
    149
    Ratio:
    0.1
    Is proxy disabled from sqli dumper?
     
    Clay likes this.
  17. Clay

    Clay Advanced Member

    Messages:
    435
    Likes:
    201
    Ratio:
    0.75
    Yes , it is disabled
     
  18. Clay

    Clay Advanced Member

    Messages:
    435
    Likes:
    201
    Ratio:
    0.75
    Problem solved.
    You were right, i bought a new server and it works perfectly.
    IP of the old server i was using was probably flagged as a spammer.
    Thanks guys.
     

Share This Page